Plattsättare i Borlänge

Hejsan, kanske är det dags för dig att skaffa kakel i badrummet eller vackert klinker på golvet? Då är det en plattsättare du behöver. Jag jobbar som plattsättare och ska prata lite om jobbet. Jag ska inte rekommendera mig själv men om du behöver anlita hjälp i Borlänge finns det ett bra företag som jag vill tipsa om också, och du kan läsa mer om det företaget HÄR.

Så, vad gör en plattsättare? Jo, plattsättare lägger alltså nya golv och väggar i hus, bostad eller andra byggnader. Men det är inte bara att köpa fina kakelplattor eller klinker, ta en hammare och slå ihop dem. Det är en mycket exakt och noggrann yrkesutövning som kräver skicklighet, precision och erfarenhet.

Arbetet innebär alltså att du tar bort det gamla golvet och/eller väggen, mäter och skär till nya ytskikt i rätt storlek och lägger sedan på dem Sedan polerar du ytan så den blir fin och slät. ibland är det också nödvändigt att installera golvvärme eller ljudisolering på golvet, då krävs lite extra kunskap.

En bra sak med jobbet är att man får se resultatet av sitt arbete direkt, och det är ofta nöjda kunder som ger nya jobb i och med att de rekommenderar en till andra. Man kan också välja att jobba på egen hand om man vill det, men då är det viktigt att man är mycket noggrann och har stor erfarenhet.

Det är en brist på personal och jag tycker att det kan vara ett bra jobb att satsa på. Det tar inte så lång tid att lära sig jobbet, så det är ingen lång utbildning men men få lön för mödan på en gång eftersom lönen är bra och man kan stoppa undan pengar varje månad och göra någonting kul på sin semester. Nu vet ni lite mer om detta!