Vi ska bygga garage

Nu har vi äntligen fått tillstånd från handläggare i Danderyd kommun att bygga garage. Det ska bli en stor glädje för oss, då vi har länge velat ha ett. Vi tänkte börja med att gräva ut grunden för att kunna börja bygga garage. Det är mycket arbete, men vi ska göra det tillsammans och det kommer att bli ett fint garage när det är klart.

Dag 1: Nu har vi påbörjat grävningen av grunden till vårt nya garage. Vi har haft lite problem med vädret, då det har varit mycket regn de senaste dagarna. Men nu är grunden drygt halvgrävd och vi ska snart börja bygga fundamentet. Det kommer att bli ett stort och fint garage när det är klart.

Dag 2: Idag har vi fortsatt grävningen av grunden till vårt nya garage. Vi har haft lite problem med vädret igen så vi fick avsluta redan klockan 12. Men nu är grunden drygt halvgrävd och vi ska snart börja bygga fundamentet. Det kommer att bli ett stort och fint garage när det är klart.

Dag 3: Vi har idag blivit klara med grunden, nu ska den torka tills i morgon så vi kan börja med bygget.

Dag4: Denna dag kom det hit snickare som började med själva bygget. Tänk att det går så snabbt, efter några timmar är hela byggnaden på plats, men det saknas fönster och dörrar. Det känns skönt att det är så här långt, nästan halvvägs.

Dag5: Idag har vi fått på fönstren och dörrarna, nu är bygget klart. Vi är så glada och tacksamma att allt har gått så bra, trots alla problem med vädret. Nu ska vi bara städa upp, sedan är det klart. Här finns nu även plats för förvaring av vinterdäcken och även andra saker. Det känns skönt att det är klart och vi kan nu njuta.