Vår renovering

Vi har äntligen gjort om vår sommarstuga i Falkenberg så den har året om standard. Det var en omfattande renovering och vi är mycket stolta över slutresultatet. Allt från golv till tak är ändrat och detta har gett oss en fantastisk villa som vi kan njuta av under många år framöver.

För det är ju underbart att bo vid havet, numera året runt och inte bara under sommaren. Falkenberg har ju en fantastisk natur med havet, skogarna och bergen. Vi älskar att naturen finns så nära oss och det känns som vi aldrig tröttnar på alla de vackra omgivningarna. Sedan är det nära till Gekås, en plats vi ofta besöker för att handla billigt. Falkenberg är en stad som har det mesta och det gör ju livet enklare. Att havet finns som granne gör det inte sämre, det är därför vi vill bo här permanent. Hur det nu var så hade vi aldrig klarat en så här omfattande renovering utan hjälp, och det var en byggfirma som vi vände oss till och den kan jag verkligen rekommendera. De har gjort ett fantastiskt jobb och vi är mycket nöjda med resultatet.

Renoveringen tog cirka tre månader att genomföra, men det var värt varenda sekund! Vi kunde ju inte bo i huset under renoveringen så då bodde vi i en husvagn, men det var ganska roligt att vara på en camping, som att vara på semester utomlands, fast utan att behöva åka bort från Falkenberg. Vi hade en trevlig tid tillsammans och det finns ju inte alltid möjlighet för sådana upplevelser i vardagen, med jobb och skola. Hösten kom till slut och vi kunde flytta in i huset igen, fast det var ganska stökigt då av alla möbler som skulle in i de nya rummen. Det tar ju lite tid att få allting på plats.