Sätta färg på huset

Hallå där alla läsare! Det var ett tag sedan du hörde från mig och orsaken till det ska jag nu berätta för er. Jösses kan jag bara säga, jag har haft fullt upp med att kontakta allt från plåtslagare till målare. För några månader sedan så kom jag med den briljanta idén att renovera om hela huset, det slutade istället i att vi rev hela kåken i Skövde och började om på nytt. Kanske inte riktigt så som jag hade tänkt mig att den här renoveringen skulle inledas men det var antagligen den bästa lösningen. Sen så har inte jag gjort så mycket mer än ringt runt till olika snickare, elektriker, målare och så vidare. Så det har inte varit något tyngre arbete för mig riktigt, men jag kan säga att det är inte helt enkelt att sitta i telefon med hantverkare samtidigt som man har ett jobb att sköta. Det har dock fungerat hyfsat bra och hade det inte varit för min syster som också bor i Skövde så hade nog det här varit betydligt tuffare. Jag har under några månader fått bo där för uppenbarligen så har jag inte hus längre. Under tiden som jag har bott där så har hon bott hos sin pojkvän, så nu har jag fått känna på hur det är att bo ensam i en lägenhet igen. Det var många år sedan som jag gjorde det sist och jag kan säga att det finns absolut ingenting som jag saknar med att bo i lägenhet. Så litet och ingen trädgård eller altan, nej hus är betydligt bättre för mig. Hantverkarna har faktiskt kommit en bra bit in nu och om någon vecka förväntas allting vara klart, så jag sitter på mina raster och efter jobbet för att försöka få tag på en målare i Skövde som kan slänga på lite kulör på väggarna.