Glad kontorsråtta på firma med entreprenad i Kalmar

Hej på er!

Jag jobbar på en firma som erbjuder tjänster inom entreprenad i Kalmar, fast jag sitter på kontoret och tar emot kundbeställningar för uppdrag. Entreprenad är ett ganska brett uttryck men det handlar oftast om tjänster inom bygg, renoveringar och markarbeten kan man säga. Idag när det är fredag har vi haft gemensam frukost innan alla gett sig ut på sina uppdrag och det är alltid väldigt trevligt, för annars är ju alla allt som oftast utspridda på olika platser. Vårt team jobbar främst i Kalmar men med några mils omnejd.

Det känns som att denna veckan har gått väldigt fort men ändå är det väldigt skönt att det snart är helg. Hoppas att det blir härligt vårväder så att man kan njuta av solen och vara utomhus mycket. Kanske ta fram grillen och grilla lite imorgon och så får det nog bli en cykelutflykt också. Jag brukar försöka balansera aktivitet och vila och har blivit ganska bra på det, jag har märkt att det är det bästa för mig för att få återhämtning. Här i Kalmar finns många fina cykelstråk att ge sig ut på och är det fint väder kan man ju ha med sig picknick.

För ett par år sen trodde jag nog inte att jag skulle jobba på en firma inom entreprenad men det som var tänkt som ett tillfälligt jobb och vikariat blev en fast anställning som jag trivs väldigt bra med. Stämningen på arbetsplatsen gör väldigt mycket och sedan är det närheten till jobbet att jag så enkelt kan ta mig dit och behöver inte pendla. Dessutom trivs jag bra med ett jobb med vanliga kontorstider för då får man så bra rutiner. Apropå rutiner så ska jag ta och jobba på den sista stunden nu fram till lunch. Ha nu en fortsatt fin dag!