Ett nytt garage

Hejsan hoppsan bloggen! Idag är det ingen vanlig dag utan det är dagen då jag ska påbörja ett projekt inom bygg och jag kan verkligen säga att det blir en mjukstart. Det är på det viset att jag tänkte skaffa mig ett nytt garage till huset där det kommer få plats med två bilar istället för en bara. Men för att det ska kunna bli något utförande av bygg här så kommer jag först och främst behöva tömma mitt gamla garage så att det kan rivas så småningom. Tills vidare så har jag hyrt in ett förråd i Kalmar vilket jag tror är en väldigt bra lösning, på det sättet så måste jag verkligen ta tag i det här och få ett nytt garage. Annars kommer jag behöva åka in till Kalmar ifall jag behöver något i förrådet, vilket jag inte har tid eller ork med så det här blir en perfekt lösning som också sätter lite press på mig. Jag kommer den här gången inte ta tag i varken någon spik eller hammare, utan det här tänker jag helt och hållet lämna över till någon byggfirma i Kalmar istället. Det finns varken kunskapen eller tiden för att kunna bygga ett garage så då är det lika bra att ge med sig direkt utan att ens försöka ge sig på något som man ändå inte kommer klara av. Jag lägger hellre min fritid på något annat roligt istället för att syssla med bygg. Däremot så måste jag göra vissa saker själv så som att plocka ut allting och jag måste även kontakta en byggfirma annars kommer det inte bli något gjort här det kan jag lova. Ett garage byggs inte av sig själv tyvärr, det hade varit en väldigt bra lösning annars. Jag kommer hålla er uppdaterade om hur det här kommer gå, så håll utkik på bloggen!