En stabil grund med markskruv

Hallå där bloggen! Jag är på jakt efter markskruv, någonting som jag tidigare aldrig hade hört för ens jag beslutade mig för att försöka bygga en veranda till huset. Så nu måste jag alltså köpa markskruv och jag håller på att försöka hitta någon som säljer det i Falun. Det är tydligen något som man använder för att bygga altaner och verandor. Med det så får man en stabil grund och det är något som jag eftertraktar så klart, dessutom så verkar det inte vara alltför komplicerat att snickra ihop en veranda efter det. Jag funderar på om jag ska se om det också finns någon som kan hjälpa mig med själva monteringen av dessa skruvar, eftersom att jag aldrig tidigare har arbetat med det så känns det lite riskabelt att göra det själv första gången. Därefter ska jag nog kunna färdigställa bygget själv så att jag får en liten trevlig veranda. Jag har redan en altan men den byggde inte jag utan det var några byggarbetare här för många år sedan som snickrade ihop den. Det kanske är så att även min altan är byggd med hjälp av markskruv och då är det ett tecken på att det verkligen är en lösning som håller i längden, för altanen har varit i gott skick under flera år nu. Jag vill vid min veranda ha en liten bänk så att man kan sätta sig där efter en lång promenad eller joggingtur, sen tycker jag även att det är väldigt snyggt med en fin veranda vid ytterdörren. Det höjer utseendet på hela huset och det ser lite mer exklusivt ut än om det bara skulle vara en liten trappa och en dörr, så det här blir nog bra. Jag är faktiskt lite spänd på att göra det här själv, det ska bli roligt och förhoppningsvis kan jag lära mig något nytt.