En snickare vi anlitade

Idag ska jag berätta min historia, om när jag och min sambo köpte ett hus i Tyresö. När vi flyttade in i huset hade vi mycket planer på vad som skulle göras. Eftersom det var ett gammalt hus från 60-talet, behövde det lite renoveringar och uppdateringar. Vissa saker gjorde vi själva, som att måla om, medan andra saker var sådant vi fick anlita en snickare till.

Jag kommer ihåg att det första vi ville göra, var att installera en ny trappa. Vi hade hittat en snickare som verkade mycket duktig och som hade bra priser. Han kom hem till oss för att titta på huset och se vad som behövdes göras. Vi berättade för honom om våra planer och han såg hur vi ville ha det. Sedan gav han oss ett pris för jobbet.

Vi blev mycket nöjda med den snickare vi anlitade. Han gjorde ett bra jobb och det blev precis som vi ville ha det. Sedan dess har vi anlitat honom flera gånger för olika saker i huset. Och varje gång har han levererat en bra service till oss. Jag rekommenderar verkligen att man använder sig av en professionell snickare när man ska renovera sitt hus. Det kommer att bli bättre resultat och du slipper allt stressen själv. Nästa projekt är köket. Vi har stora planer och ska slå ut en vägg och sedan ska vi ha en köksö i mitten och lite mer förvaring. Men det är en annan historia. 🙂 Den får jag väl återkomma till när köket är klart. Om ni vill kan ni dela detta inlägg på sociala medier eller lämna en kommentar nedan. Jag skriver gärna fler inlägg om renovering och husbygge. Vad vill ni att jag ska skriva om? Tack så mycket för att ni läser!

Ha en fin dag!

Kram, Alma