En lyckad renovering

Hejsan denna torsdag, det blir väl ärtsoppa idag för min del och jag riktigt längtar! Men här kommer det ett inlägg och jag hoppas inte bara det ska väcka er aptit på ärtsoppa utan även på att göra den där renoveringen som ni kanske längtat efter. Jag har fått hjälp med en renovering hemma i villan i Bålsta och det är verkligen mycket som har gjorts och det känns inte som man ska ha mer energi. Jag har tapetserat om i hallen, vardagsrummet och köket. Det var nog de rummen som behövde det mest, framför allt köket då jag hade några ganska stora repor på den gamla tapeten. Men nu är allting klart och jag är riktigt nöjd! Jag hade aldrig trott att det skulle se så bra ut, det är verkligen mycket mer ljus och fint i villan nu. Det kostade visserligen en hel del, men det var absolut värt det! Jag har fått massor av positiv feedback från mina grannar och bekanta och jag kan inte annat än att hålla med dem. Jag ska lägga upp några bilder så ni får se hur resultatet blev. Så renovera er hus eller lägenhet, det kommer att bli fantastiskt!

Det var vissa delar av denna renovering som jag inte kunde göra själv och det var köket och badrummet, för det behövde jag professionella snickare till och jag fick riktigt bra hjälp som jag inte kan klaga över när jag vände mig till ett så bra företag som jag länkar er till. Jag anlitade dem och de gjorde ett fantastiskt jobb, det blev precis som jag ville ha det. Jag ska absolut använda deras tjänster igen när det behövs!

Kom ihåg att renovera med omtanke för ditt hem kommer att ge dig mycket glädje och stolthet över din egendom. Lycka till så mycket!