Äntligen är vår renovering klar

Vi har renoverat vårt hem i Kalmar i flera år nu. Det började med att min man själv startade men det blev aldrig klart. Till slut sa jag att vi måste vända oss till en professionell byggfirma som du kan läsa om här. Och nu, äntligen, är denna renovering klar.

De har renoverat allt från golv till tak och vi är mycket nöjda med slutresultatet. Byggfirman var duktiga och effektiva och höll alltid sina löften. Det var ett lyckat samarbete och vi kan rekommendera dem varmt. Inne på deras hemsida som du kommer till genom att klicka här kan du se deras tjänsteutbud och så kan du även hitta deras kontaktuppgifter ifall du skulle vilja höra av dig till dem. 

Jag kan säga att jag och min man blev osams många gånger under de här åren som den påbörjade renoveringen aldrig blev klar. Han tyckte inte det var så noga och att det inte gjorde något att det såg ut som en byggarbetsplats i halva huset. Medan jag hade väldigt svårt för det, men då fick jag höra att jag var överkänslig och att det inte var något att bry sig om. Till sist sa jag att om vi inte anlitar en byggfirma så flyttar jag från huset och då förstod min man att jag menade allvar. Det var alltså inte en dag för tidigt med att få hjälp med att avsluta denna renovering, och det tog ett par veckor för snickarna som kom hit och bli färdiga. Det är många som känner snickarglädje men man ska ju också komma ihåg att det finns snickare av en anledning. Även om det är roligt för många att snickra, så kan det ta lång tid för man har inte den rätta kompetensen alla gånger. Ens hem får inte kännas som en belastning, gör det det, ta professionell hjälp!